Írások a kategóriában: "Közlemények"

A Miskolci Városi Könyvtár tagintézményeinek nyitva tartása december 15-én

A Miskolci Városi Könyvtár és Információs Központ értesíti kedves olvasóit, hogy tagintézményei

2012. december 15-én

szombati munkanapon 9-től 14 óráig tartanak nyitva.

Közlemény

A II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtár és a Miskolci Városi Könyvtár és Információs Központ 2013. január 1-jétől egy intézményként,

Miskolc Megyei Jogú Város fenntartásában,

II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár

néven működik tovább.

A Miskolci Városi Könyvtár tagintézményeinek december 1-i nyitva tartása

A Miskolci Városi Könyvtár és Információs Központ értesíti kedves olvasóit, hogy tagintézményei 2012. december 1-én szombati munkanapon 9-től 14 óráig tartanak nyitva.

A Miskolci Városi Könyvtár tagintézményeinek november 10-i nyitva tartása

A Miskolci Városi Könyvtár és Információs Központ értesíti kedves olvasóit, hogy tagintézményei 2012. november 10-én, szombati munkanapon 9-től 14 óráig tartanak nyitva.

Lévay József Muzeális Könyvtár: nyári nyitva tartás július 9-től 20-ig

Értesítjük tisztelt olvasóinkat, hogy a Lévay József Muzeális Könyvtár 2012. július 9-től július 20-ig nyári nyitva tartási rend szerint, 9 és 15 óra között tart nyitva. A Városi Könyvtár további tagintézményei változatlan nyitva tartás szerint állnak rendelkezésükre.

Olvasótábor a Balaton partján, Szigligeten — 2012-ben is!

A Miskolci Városi Könyvtár és Információs Köz-pont Nonprofit Kft. az idén is olvasótábort szervez 8-16 éves korú gyermekek részére a Balaton-part romantikus környezetébe, Szigligetre! Kaland, kirándulás, művelődés — 2012-ben is!

“Gigabájt és az alma” — íme a játék harmadik fordulójának feladatlapjai!

Az “50 év – 50 könyv” és a “Könyvbúvár” után immár harmadszor hirdet olvasási vetélkedőt gyermekeknek a Miskolci Városi Könyvtár és Információs Központ. A megmérettetés címe ezúttal: “Gigabájt és az alma”! Íme a harmadik forduló feladatlapjai!

Olvasómaraton a Miskolci Városi Könyvtárban — legyen részese Ön is!

Az olvasómaraton mozgalma mintegy tíz évvel ezelőtt indult Prágából. 2012-ben Miskolc városa és a Miskolci Városi Könyvtár és Információs Központ is bekapcsolódik a maratonba: május 30-án Kassa után Miskolc veszi át a stafétát!

József Attila Könyvtár: 2012. május 14-től 28-ig leltár miatt ZÁRVA!

Értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a József Attila Könyvtár 2012. május 14-e és 2012. május 28-a között leltár miatt zárva tart! A leltár alatt a József Attila Könyvtár helyett ajánljuk önöknek legközelebbi könyvtárunkat, a belvárosi Szabó Lőrinc Könyvtárat.

“Gigabájt és az alma” — íme a játék második fordulójának feladatlapjai!

Az “50 év – 50 könyv” és a “Könyvbúvár” után immár harmadszor hirdet olvasási vetélkedőt gyermekeknek a Miskolci Városi Könyvtár és Információs Központ. A megmérettetés címe ezúttal: “Gigabájt és az alma”! Íme a második forduló feladatlapjai!

  • Oldalak: 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »