Írások a kategóriában: "A József Attila Fiókkönyvtár hírei"

Ilyen volt: Babóca – Klub a József Attila Könyvtárban

Február 28-án családias hangulatban megalakult a Babóca – Klub a József Attila Könyvtárban. Délelőtt 10 órára érkeztek a kismamák a 0-3-éves korú babáikkal. A játékok, leporellók, képeskönyvek nézegetése, tavaszi mondókák, képek színezése nagyon lekötötte a kicsik figyelmét.

Ilyen volt: A Gigabájt és az alma — eredményhirdetés

Lezárult a Miskolci Városi Könyvtár és Információs Központ által meghirdetett „Gigabájt és az alma” olvasásnépszerűsítő vetélkedő. Ez a harmadik megmérettetés volt, korábban az „50 év – 50 könyv” és a „Könyvbúvár” már nagy népszerűségnek örvendett.

Ilyen volt: Némethi Lajos — Kacsatoll a József Attila Könyvtárban

December 10-én délelőtt rendhagyó irodalomóra kezdődött Némethi Lajos: Kacsatoll című állatverses kötetének bemutatójával a József Attila Könyvtárban.

Ilyen volt: Czinke Csaba: Betegség-gyógyulás a József Attila Könyvtárban

Betegség – Gyógyulás: Mindannyiunkat érintő kérdések. Czinke Csaba azonos című könyvében a betegségek kialakulásának lelki okait ismerteti, túllépve a hagyományos orvoslás szemléletén.
Nincs gyógyíthatatlan betegség, írja a könyv alcímében, de gyógyíthatatlan beteg igen: fűzte hozzá a könyv bemutatóján a József Attila Könyvtárban.

Ilyen volt: Grecsó Krisztián könyvbemutatója a József Attila Könyvtárban

Mellettem elférsz – könyvbemutató
Barátságos hangulatú író-olvasótalálkozón vehettek részt a József Attila könyvtár olvasói november 16-án délután.
Grecsó Krisztián mutatta be “Mellettem elférsz” című regényét.

Ilyen volt: Kiss József Röfi regénye — A József Attila Könyvtárban

Kiss József: Röfi regénye a József Attila Könyvtárban. November 14-én délután alig lehetett a könyvtárba beférni- Kiss József (újságíró, fotós) könyvének bemutatójára, Röfi különös és igaz történetét meghallgatni 70-80 érdeklődő jött el!

Ilyen volt: Baumli Péter kiállításának megnyitója a József Attila Könyvtárban

„Különleges pillanat egy kiállítás megnyitója, mert ilyenkor a művész egy pillanatra a művész megnyitja lelkét az egész világ előtt, hogy megmutassa önmagát” – ezzel a gondolattal ajánlotta a látogatók figyelmébe Baumli Péter képeit Varsányi Emília grafikusművész, az Aranykéz Rajzstúdió vezetője.

József Attila Könyvtár: 2012. május 14-től 28-ig leltár miatt ZÁRVA!

Értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a József Attila Könyvtár 2012. május 14-e és 2012. május 28-a között leltár miatt zárva tart! A leltár alatt a József Attila Könyvtár helyett ajánljuk önöknek legközelebbi könyvtárunkat, a belvárosi Szabó Lőrinc Könyvtárat.

Pályázat diákoknak, csoportoknak — álmodd meg a József Attila Könyvtárat!

Dr. Nánási-Kocsis Norbert önkormányzati képviselő és a József Attila Könyvtár pályázatot hirdet középiskolás diákok és csoportok számára a könyvtárépület külső dekorációs tervének elkészítésére. A pályázat beadási határideje 2012. június 15.

Megnyílt: “Hegyekből a Tisza-partra” — H. Kulcsár Ágnes kiállítása a József Attila Könyvtárban

“Hegyekből a Tisza-partra” címmel nyílt meg a József Attila Könyvtárban H. Kulcsár Ágnes kiállítása. A Miskolcról 17 éves korában elszármazott rajztanárnő képein megjelennek a gyermekkort visszaidéző hegyek és a szegedi Tisza-part, amely a felnőtt életének helyszíne…

  • Oldalak: 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »